Maldivi: Jovan se žalio na napadne devojke

0
Jovan Vesković iz Čačka u serijalu Maldivi više od igre na Happy televiziji kritikovao je svoje koleginice manekenke

Maneken Jovan Vesković, osvaja simpatije mnogih devojaka, ne samo iz njegove ekipe Čačak, već i iz Novog Sada, Bora, Kosovske Mitrovice.

- Dugo sam u ovom poslu. Svakakve devojke sam viđao. Ima i lepih i pametnih, ali i onih kakve ne bi voleo da sretneš ni na ulici. Neke su neviđeno glupe, misle da su zvezde ako ispred njih tri puta škljocne aparat. A ne da nikad neće biti manekenke, nego mi nije jasno kako to ne vide… Nije maneken ofinger za vreće, nego mora da ima ličnost. Devojke često misle da im je najvažnije što su mršave i to im je jedini adut – pričao je Jovan devojkama iz Novog Sada.

Devojke oko njega su klimale glavom, složile su se sa pričom.

- Ej, neke su me otvoreno zvale u krevet posle revija. Jedna mi je prišla i da idem s njom u krevet. Pazi, kad je meni kao muškarcu bilo neprijatno. Mogu da zamislim kako je devojci mučno kad joj neko priđe sa tim pitanjem. Zamisli ti kolika je njena otvorenost – otkrio je maneken u šou programu Maldivi više od igre.

Inače, Jovan je insistirao da se napravi revija devojaka i izbor za mis, pa je među takmičarkama proglašena mis noge, mis mešanja, mis tange…

- Imam jednu veliku želju – da postanem predsednik! – rekao je Jovan ozbiljnim glasom, dok su ga okupljeni takmičari gledali zbunjeno ne znajući da li se šali ili je ozbiljan.

- Gde si ti video manekena za predsednika? – dobacile su mu devojke iz Bora, među kojima je bila najglasnija Marinela Ela Popović.

makonda-tracker