Maldivi: Danijela hoće kući

0
Takmičarka Danijela Vukomanović rasplakala se u serijalu Maldivi, više od igre na Happy televiziji, jer se ne oseća kao deo tima

Nije ekipa Kosovske Mitrovice složna toliko koliko se činilo u početku! Kolo vodi karatistkinja Aleksandra Aleksić, koja koleginicu po sportu Danijelu Vukomanović reklo bi se ne miriše baš mnogo.

- Očajna sam, hoću da idem kući! Ponašaju se prema meni kao da sam trinaesto prase. Ako je potrebna igra sa pet članova, ja obavezno ispadam. Samo se nerviram. Došli smo da budemo tim, da pokažemo slogu, ne smemo da dozvolimo da pojedinci budu važniji od tima. Mi smo kosovska ekipa, treba da pokažemo kako mladi ljudi razmišljaju. Da osvojimo tih deset hiljada za grad, Kosovskoj Mitrovici bi značilo– plakala je Danijela pred Krunom Đurđević iz čačanske ekipe koja je tešila.

Inače, ova devojka je veoma duhovita, druželjubiva, student je Učiteljskog fakulteta, a karate joj je velika ljubav.

- Želim da dokažem da tim Kosovske Mitrovice može da bude najbolji – rekla je Danijela.

U međuvremenu, kapiten tima Kosovske Mitrovice Živko Nastić, održao je predavanje svim takmičarima serijala Maldivi, više od igre, vezano za pranje sudova i kuvanje.

- Ljudi, ja kuvam zato što volim, ne zato što je to moja obaveza. Kako se okrenem, svuda čaše. Morate svako svoju čašu da operete. Ne može jedna osoba da ide za vama i skuplja šoljice od kafe. Nije u redu. Organizacija će nas kazniti, ali to je manje bitno. Ako mi sebi ne dokažemo koliko smo odgovorni, ne treba niko da nam lupa packe.  Potrudite se da svako vodi računa gde spušta čaše, a tanjire makar u sudoperu – rekao je okupljenima Živko Nastić, profesor fizičkog vaspitanja.

 

makonda-tracker