Maldivi: Suze zbog ljubavi

0
Nada Trajković iz Kosovske Mitrovice plakala za dečkom u serijalu Maldivi, više od igre, na Happy televiziji

U serijal Maldivi, više od igre, koji emituje Happy televizija, Nada Trajković je sa ekipom Kosovske Mitrovise došla puna elana i želje da postane poznata, a već trećeg dana boravka u ezgotici, roni suze za dečkom.

Naime, Anja Vujičić i Mirko Krtinić priznali su ostalim takmičarima da su u vezi, što je nateralo suze na oči Nadi Trajković.

- Zagrli me, molim te – rekla je Ana Mariji Brdar, iz Novog Sada, koja je bila pored nje.

Počela je da rida i briše suze, dok je plavokosa Novosađanka pred ostalim takmičarima i gledaocima Happy televizije tešila rečima:

- Šta ti je, još deset dana i zajedno ste. Pa, kad se dohvatite. Lepo je da se malo uželite, neće ti škoditi. Nemoj da plačeš. Lepo je što se volite, ali ovo je za tvoje dobro. Da se ti pokažeš da možeš i umeš. Koncentriši se.

- Mnogo mi nedostaje, stalno smo zajedno. Još kad vidim kako se Mirko i Anja vole, sve me podseća na nas. Jedva čekam da izađem, da ga vidim. Srećna sam što sam došla ovde, sve je bajkovito, ali mi je teško.Tu su moji sa Kosova i daju mi snagu, ali mislim na moju ljubav. Kad bih makar mogla da ga čujem, ali ovde ne dozvoljavaju ni telefonski poziv – govorila je kroz suze Nada.

Nada Trajković je dugo pričala o svom dečku, plakala je, a zatim pričala o svojim planovima. Obožava kamere, kaže. Ima veliku želju da postane model, uporno vežba, vodi računa o ishrani. Do sada joj se želja nije ostvarila. Možda se dokaže na Happy televiziji.

makonda-tracker