Maldivi: Mama, tetovirala sam se!

0
Kruna Đurđević iz Čačka u serijalu Maldivi, više od igre otkrila svoju tajnu

Sasvim slučajno, na svetlost dana izašla je tajna, koju Kruna Đurđević (21), članica ekipe Čačka, krije od roditelja. Naime, ova Čačanka se pre četiri meseca istetovirala, a tetovažu joj je pred očima gledalaca i ostalih članova ekipe otkrila – Tijana Dapčević i to već prvog dana ulaska u serijal Maldivi, više od igre.

- Ona me je pozvala zvončice, zato što je vdela tetovažu na mom ramenu – pričala je kasnije Kruna ostalim članovima ekipe.

– Sad će moji da polude. Nisam im pokazala, uvek sam nosila majice s rukavima, tako da se nije videlo. A, prošlo je već četiri meseca. Znam da ne bih mogla doveka da krijem, ali nisam znala kako će da reaguju.

- Izvini, nisam znala da je tajna – izvinjavala se Tijana Dapčević učesnici Maldiva.

– Vidi koliko ja imam tetovaža. To je moderno i daje ti novu energiju.

Kruna Đurđević je deo ekipe iz Čačka, koja se bori protiv Bora, Novog Sada i Kosovske Mitrovice za nagradu, a to je deset hilkjada evra, predviđenih za ulaganje u sport u svom gradu.

U upitniku je navela da ima dečka, ali će se videti šta će se dešavati u naredne dve nedelje, koliko traje drugi ciklus takmičenja i koliko će moći da odoli egzotici serijala, u kojem se već pojavilo nekolilo zaljubljenih parova...

makonda-tracker