Maldivi: Južnjakinja po svaku cenu

0
Uroš Vuković, iz subotičke ekipe u serijalu Maldivi, više od igre, namerio se na Nišlijke

Uroš Vuković, zgodni Somborac, kojeg su zbog građe i visine prozvali -Stanislav, po ugledu na film Milene Dravić Nije lako sa muškarcima, osim što je u serijalu Maldivi, više od igre pokazao neverovatnu fizičku spremnost, pred gledaocima Happy televizije nije krio da ga privlači – vrela krv Nišlijki.

- On je započeo vezu sa Emilijom Mitić, iz Niša, ali često je i u društvu Nine Aranđelović, Emilijimne zemljakinje – kažu u serijalu.

– Veoma je spretan i izdržljiv, a njegovi mišići privlačili su većinu devojaka iz Maldiva. Povučen je i ne priča mnogo, a vreme je uglavnom provodio sa Emilijom.

 

Oproštajna žurka malo je opustila Vukovića, pa se pored Emilije, mazio i sa Ninom, a ona je kao izgovor za njegovo prisustvo koristila to što je uganula nogu, pa je neko snažan morao da je prenosi sa mesta na mesto, jer nije mogla da hoda od bolova.

Pred jutro, na bini, Uroš i Emilija sedeli su zagrljeni, on je ljubio, govorio joj je kako je super, kako jedva čeka da izađu i da provode vreme zajedno.

Inače, ekipa Subotice ubedljivo je pobedila u prvom ciklusu serijala Maldivi, više od igre i oni nastavljaju dalje u plasmanu za grad pobednik, koji bi mogao da im donese deset hiljada evra, koje će uložiti u Suboticu, odnosno razvoj sporta u ovom gradu.

makonda-tracker