Maldivi: Subotica odnela pobedu

0
Pobednik prvog ciklusa serijala Maldivi, više od igre, koji smo gledali prethodne dve nedelje na televiziji Happy jeste ekipa iz – Subotice.U serijal Maldivi, više od igre ušli predstavnici nova četiri srpska grada, u borbi za vrednu nagradu

Kapiten Sanja Sučević bila je stroga, terala je svoje kočege da se bore maksimalno i – isplatilo se. Svom snagom su uživali u velikoj žurci, jer su imali razloga za slavlje.

U novom, drugom ciklusu serijala Maldivi učestvovaće predstavnici Čačka, Bora, Novog Sada i Kosovske Mitrovice. Očekuje ih naporno takmičenje, ali i lepo druženje, do mogućnosti da predstave svoj grad u najboljem svetlu, i pritom neko od njih osvoji vrednu premiju od 50.000 evra.

Pošto se iskristališu pobednici među 16 srpskih gradova, koji će se takmičiti u četiri ciklusa gde će se boriti po četiri ekipe gradova, odabraće se grad pobednik, dobitnik vredne nagrade od 10 hiljada evra koji će se uložiti u razvoj sporta u tom gradu.

U finalno takmičenje ulazi grad pobednik, šest vip takmičara i 12 učesnika koje će sms galsovima odabrati publika. Najbolji dobija glavnu premiju.

- Bili smo najbolji od početka - rekla je Sanja Sučević, kikbokserka.

– Radujem se bodovima za svoj grad.

 

makonda-tracker