Maldivi: Slatko i zamazano

0
Takmičarke serijala Maldivi, više od igre, pokazale koliko brzo mogu da jedu maline sa šlagom

Produkcija televizije Happy baš ume da iznenadi takmičare serijala Maldivi, više od igre! Malo je na programu fizičko dokazivanje, malo snalažljivost, ali im, verovatno, teško pada kada moraju da jedu najbrže što mogu i to ono što su ustima do njihovog tanjira prenele ostale takmičarke!?

- Iz tanjira ispred vas treba sve da prenesete u tanjir na kraju pulta, a onda odabrana takmičarka ekipe to sve da pojede – rekla im je Tijana Dapčević, koja je pratila da takmičenje bude regularno.

Nastala je jurnjava! Umazane takmičarke jurile su od tanjira do tanjira, nosile u ustima maline, umazale lice šlagom, sudarale se, padale...

Najviše je pojela Nataša Cvetkovski iz ekipe Beograd – Novi grad.

- Guta kao luda – smejao se Strahinja Mladenović, iz beogradske ekipe.

– Dobra je bila i kad su se jele krofne. A, ništa joj se ne vidi... Mršava je kao grana.

Kao i kad su se jele krofne, Sanja Sučević je pritiskala takmičarke Subotice da osvoje što više poenta, pa opet zamalo da bude tuče.

Umazane šlagom i malinama, smejale su se zatim šalama i dobacivanju mladića iz ekipa svojih gradova.

Smeha je bilo i kad su navlačili konopac. A, zatim je usledila žurka, gde su se svi opustili uz muziku i igru, naravno, bez alkohola, zbog čega često negoduju.

- Zabavljamo se mi i uz sokove, ali bi bilo bolje da popijem neko pivo – kaže Branislav Savković, iz Zemuna, ali mu želja nije ispunjena.

makonda-tracker