Maldivi: Večeras završnica prvog ciklusa

1
Večeras u 21 sat na televiziji Happy biće proglašen grad pobednik prvog ciklusa serijala Maldivi, više od igre koji je trajao dve nedelje

Posle oproštajne žurke sa predstavnicima Beograda Novog Grada, Niša, Subotice i Šapca, u serijal Maldivi više od igre u, nakon žreba na dve nedelje ući nova četiri, od ukupno 16 gradova.

- Dali smo sve od sebe. Jesmo se šalili i provodili, uživali u egzotici, koju su mnogi videli samo na razglednici, ali smo se i takmičili, borili za poene, neophodne da idemo dalje. Ocenjujem da je naša ekipa najspremnija, ali videćemo konačan rezultat. Malo su nas pomeli Šapčani, ali videćemo – kaže Sanja Sučević, kapiten ekipe iz Subotice.

U prethodne dve nedelje rodile su se nove ljubavi, dokazali su se dobri kuvari – Bojana Ristivojević iz Šapca i Branislav Savković iz Beograda – Novog Grada, odabrali su najjaču takmičarku – Sanju Sučević iz Subotice, imali su mezimicu koja im je spremala najbolju kafu – Emu Vujotić, za najduhovitijeg proglasili su Milana Cvetanovića, najveća zavodnica je najmlađa Nišlijka Nina Aranđelović...

U narednom periodu, na dve nedelje pred gledaocima Hepi televizije smenjivaće se po četiri ekipe, predstavnika srpskih gradova, od kojih najbolji idu u polufinale. Među četiri polufinalne ekipe gradova, najbolja odnosi deset hiljada evra, koje će potrošiti ulažući u sport.

- Ekipi najboljeg grada u finalu pridružiće se šest vip takmičara, kao i još 12 pojedinaca koje će glasovima odabrati publika zbog talenta i snalažljivosti, ali i zbog izgleda, simpatija, ponašanja, kulture... Konačno, pobeđuje pojedinac i odnosi 50.000 evra, koliko je glavna premija – objašnjavaj iz produkcije Happy televizije.

Poslednje večeri, takmičarima iz Niša, Šapca, Subotice i Beograda Novog Grada, vreme nije bilo naklonjeno, pa su pred spavanje igrali istina ili izazov, birali su najlepšu takmičarku, Saša Zarić iz Šapca odigrao je striptiz, a Andrea Nikolić i Ema Vujotić su se rasplakale zbog toga što se novi drugari razilaze. Naime, nisu ni slutili da kamere sve beleže, jer ih je organizaror prevario, rekavši da su kamere – u kvaru. Baš su se opustili, jer su mislili da ih niko ne gleda.

makonda-tracker