Maldivi: Muškarci bi vežbali sa Tijanom Dapčević

0
Učesnici serijala Maldivi, više od igre oduševljeni pevačicom Tijanom Dapčević koja vodi šou na televiziji Happy

Muški deo ekipa četiri srpska grada, koji se u serijalu Maldivi, više od igre, takmiče za vrednu nagradu za grad koji predstavljaju, ali i za glavnu premiju, oduševljeni su Tijanom Dapčević, koja vodi šou na Happy televiziji.

Vesela Makedonka sudi pravedno u takmičenju, ali se obavezno šali sa učensicima, koji su je beskrajno zavoleli.

- Tijana  je odlična! Pravi je drug. Laf. Šali se, smeje se… Ne postavlja granicu među nama toliko udaljenu, bez obzira što je velika zvezda. Na trenutke mi se čini da je pre voditeljka, pa tek onda pevačica. Odlično se snalazi u ovoj ulozi – kaže Milan Cvetanović, iz Niša.

I Tijani se dopalo ovo takmičenje, mada je, kako sama kaže antitalenat za sport. Gleda devojke i maldiće kako se iz petnih žila trude da postignu što bolje rezultate, pa je i u njoj proradio sportski duh. Vođenje ove emisije, kaže, nije joj strano, jer je nešto slično radila u Makedoniji.

- Nudili smo joj da vežba sa nama, ali nije pristala, samo se nasmejala, mada smo je mi u Parovima gledali za trakom – kažu muški članovi ekipe iz Subotice.

Očito je da se mladićima u serijalu Maldivi, više od igre, dopala Tijana Dapčević, a šta će na to  reći njen muž Milan, videćemo.

 

makonda-tracker