Maldivi: Ponoćne igrarije

0
Iako su dnevne takmičarske discipline u rijalitiju Maldivi više od igre izuzetno iscrpljujuće za takmičare, njima ipak ostaje snage za noćna dešavanja u vili.

Neko je u Maldivima mesečar! Ovo tvrde učesnici serijala koji gledamo na televiziji Happy.

- Nisam sanjala. Nisam videla ko je šetao između kreveta, ali sam sigurno videla da se neko provlači između nas – bila je izričita Sanja Stanić, iz Niša. Ostali su se smejali njenoj priči, ali se ona nije dala.

- Bilo je oko pola četiri ujutru, svi su spavali. Lepo sam videla da neko prolazi. Pokušala sam da probudim Strahinju, ali nisam uspela. Sigurno neko mesečari, ubeđena sam u to. Imala sam drugaricu koja je mesečarila – priča Sanja.

Dok su se jedni smejali Sanjinoj priči, drugi su pretpostavljali da je neko od učesnika bio budan, pa prošetao, treći su sumnjali na organizaciju.

- Niko od organizatora nije šetao među takmičarima u to doba. Nema potrebe, sve se vidi na kamerama – rekli su na Happy televiziji.

A na kamerama se videlo, kako Strahinja Mladenović iz Beograda i Sanja Stanić iz Niša, a zatim Tamara Cvetković i Siniša Plavšić iz Subotice, razmenjuju nežnosti u sitnim noćnim satima.

makonda-tracker