Maldivi: Studenti, sportisti, trbušne plesačice...

0
Među takmičarima serijala Maldivi, više od igre, na Happy televiziji ima i onih veoma specifičnih zanimanja

S obzirom da je šou Maldivi, više od igre tražio fizičku spremnost, kako bi trčali za loptama, peli se uz drvo, plivali, imali razne sportske aktivnosti, učesnici su mahom mladi ljudi iz gradova širom Srbije, ali se u prva četiri tkmičarska grada: Niš, Šabac, Subotica i Beograd – Novi Grad, ipak, nalaze učesnici različitih profila zanimanja..

Prema upitniku koji su popunjavali prilikom kastinga, najviše je studenata, ali i onih koji se profesionalno bave sportom. Tu je kikbokserka Sanja Sučević, iz Subotice, fudbaler Milan Cvetanović, iz Niša... Neki takmičari rade, pojedini poput Branislava Savkovića imaju porodicu, radnju... Dosta je manekenki, modela... Ali, među takmičarima je i Nataša Cvetkovski, iz ekipe Beograd – Novi grad, koja se bavi – plesom.

- Nataša je trbušna plesačica, igra neverovatno – kaže Milan Cvetanović iz Niša.

– Obožavamo da je gledamo. Rešio sam da i svoju devojku pošaljem na kurs trbušnjaka, mogu samo da zamislim kako bi ceo Nis poludeo za tim.

Nataša Cvetkovski studira Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, veoma je enrgična, vedra, prilično je impulsivna, najviše voli druženja.

- Volela bih da Beograd – Novi Grad pobedi – iskrena je Nataša.

– Svi takmičari su spremni, daju sve od sebe, ali mnogo zavisi i od glasova publike. Volela bih da im se dopadnem. Imala bih na šta da potrošim novac.

 

 

makonda-tracker