Maldivi: Fizički obračun zbog krofni

0
Lepa Subotičanka Sanja Staparski, koja je zamenila povređenu Vesnu Francisković u igrama programa Maldivi, više od igre, na Happy televiziji, ne uklapa se sa ostalim Subotičanima.

Prvi dan u serijalu je proplakala, a umalo i da dobije batine od kapitena Sanje Sučević, kikbokserke.

- Naravno da ne postoji mogućnost da jedan takmičar povredi drugog, oni odlično znaju pravila. Oni se međusobno svađaju, jer svi žele da pobede, a nagradu za svoj grad će dobiti samo jedna ekipa - kažu u produkciji televizije Happy.

Velika svađa izbila je posle igre u kojo takmičari nastoje da pojedu što više krofni, čime dobijaju poene za svoj grad. Sanja Sučević, kikbokserka, koja se posvetila sportu, nije prihvatala odbijanje i to što Sanja više nije mogla da jede krofne, jer je samo tražila poene za svoj grad.

- Jedi te krofne, šta glumiš!? Nisi došla ovde da šetaš, nego da se boriš. Ne mogu da budu bolji od nas - vikala je Sanja na nju.

- Ja sam manekenka, ne mogu da jedem toliko. Nije da ne volim, volim, ali ne mogu toliko da jedem. Učestvovala sam na izborima za mis Subotice i Vojvodine  – žalila se Sanja.

Kad je na tabli pisalo da je Šabac pobedio u tome koliko je krofni pojefeno, Sanja Sučević je poludela. Obrušila se na novu takmičarku, jedva su ih razdvojili ostali iz ekipe...

makonda-tracker