Maldivi, više od igre: Defile lepotica

0
U serijalu Maldivi, više od igre, na Happy televiziji defiluju lepotice, koje su već nakon nekoliko dana od početka emitovanja ovog šou programa osvojile gledaoce

Takmičari iz četiri srpska grada: Novog Beograda, Šapca, Niša i  Subotice, među kojima je dvostruko više devojaka nego mladića trude se svim silama da osvoje titulu najboljeg grada i svom mestu donesu deset hiljada evra, koje će uložiti u razvoj sporta.

- Ovde smo, pre svega da se takmičimo u sportu i fer nadmećemo, ali devojke su stvarno prelepe. Teško je koncentrisati se uz toliku lepotu – kaže Uroš Vuković, iz Sombora.

Među Nišlijama je već bilo svađe, jer su vrele Nišlijke predvođene Ninom Aranđelović, bile popustljive na košarci, pa se nisu okitile bodovima.

- Treba nešto i da znate, ne samo da se lickate i češljate – ljutili su se mladići iz ekipe.

U serijalu Maldivi, više od igre, slobodno se može reći, nezapamćena je zabava, ali i neverovatna borba za bodove. Prema nekima, ovaj format će prevazići Igre bez granica, pre svega zbog prelepog i očaravajućeg ambijenta, neobičnog teelvizijskog formata, posebnih učesnika, među kojima ima i balkanskih i državnih porvaka u sportu.

makonda-tracker