Maldivi, više od igre: Prva romansa na pomolu

1
Andrea Nikolić, član ekipe Novog Beograda u Maldivima, više od igre, teško se uklapa u takmičenje, ali je utehu pronašla u društvu Uroša Vukovića

Andrei Nikolić iz Beograda, dopao se Uroš Vuković, student DIF-a iz Sombora, koji se takmiči za tim iz Subotice.

- Kakav Uroš, to je Stanislav! Sećate se filma sa Milenom Dravić? Ono, Nije lako sa muškarcima? Uroš neodoljivo podseća na Stanislava – kažu ostali učesnici Maldiva, više od igre, koje gledsamo na Happy televiziji.

Lepotu i stil Andrea Nikolić pokazala je u gostima rijalitija Parovi, gde je bila hostesa, a onda se prijavila i ušla u izbor za takmičare specijalnog sportsko zabavnog formata Maldivi, više od igre. Ova dvadesetjednogodišnja Zemunka, čini se, ipak, nije navikla da se odvaja od svoje porodice.

- Andrea je jedinica, maze je i paze, ugađaju joj, veoma je razmažena.  Voli da izlazi, tako da će joj te dve nedelje dok je unutra teško pasti. Obožava šoping i zgodne momke – kaže Andreina drugarica.

Tipična gradska devojka, međutim, brzo je zaboravila mamu kad je ugledala Uroša. Rodile su se prve simpatije, a palme, vodopad, egzotično okruženje, učinilo je svoje. Možda o Andrei najbolje govori deo iz upitnika koji je popunila prilikom kastinga, pa je u rubrici posebno o vama, napisala: imam čir na želucu, gastritis i moram redvono da jedem!

makonda-tracker