obeležava 25 godina rada

ALEKSANDAR SREĆKOVIĆ KUBURA ISKRENO O KARIJERI I PORODICI: Drago mi je što sam shvatio da NISAM POGREŠIO!

0

Gost emisije 30 MINUTA ovog petka je glumac Aleksandar Srećković Kubura.

foto: promo
foto: promo

Trenutno ga gledamo u četiri serije: “Crveni mesec”, “Psi laju, vetar nosi” i “ Preživeti Beograd” i “Slatke muke”, a kako kaže, svaka od ovih uloga posebna je na svoj način.

 

- Nema načina da poredim pa samim time i da rangiram te uloge. Različite su i po žanru i po načinu rada. Znam samo da sam u svakoj uživao na poseban nacin. U “Psi laju” sam imao prilike da isprobam svoje komično - burleskne sposobnosti i beskrajno u tome uživao, u “Beogradu” sam uživao u emotivnosti koja iz mog lika na razne načine izbija, a u “Mesecu “ se bavio epohom i pronalazenjem tog patrijarhalnog strogo vaspitanog gospodina s početka prošlog veka. Saradnja u seriji “Slatke muke” je bila vrlo uspešna i zabavna, a to je valjda i glavna stvar u našem poslu, raditi kvalitetno i pri tom se dobro osećati pa i zabavljati.

 

foto: promo

Za 30 MINUTA iskreno govori o karijeri, sportu, muzici, porodici, deci, a ove godine obeležava dve i po decenije rada.

 

- Shvatio sam da mi se bliži četvrt veka od prve uloge. Nije da sam baš poskočio od sreće, ali sam i zadovoljan što je za to vreme iza mene ostalo mnogo raznovrsnih uloga i što sam shvatio da nisam pogrešio kada sam se odmetnuo u glumce - izjavio je Kubura za 30 MINUTA.

 

Novo izdanje emisije “30 MINUTA” biće na programu EDU TV - Obrazovne televizije u petak 10. januara u 20:30h. Autor i voditelj je Dejan Jelača.

 

 

makonda-tracker