Sve je spremno za Maldive na Happy televiziji

1
U petak večena TV Happy počinje dugoočekivani šou program Maldivi, više od igre u okviru kojeg će se takmičiti ekipe iz gradova širom Srbije odlučne da odbrane svoje boje

Uloga sudija u ovom programu Maldivi, više od igre pripala je Tijani Dapčević i Slobodanu Bodi Ninkoviću koji su spremni za novi profesionalni podvig.

- Spreman sam za fer suđenje i jedva čekam da vidim to odmeravanje snaga i spsobnosti. Ovi mladi ljudi nisu rivali, već se bore s itim ciljem, da dokažu, da je Srbija i dalje od Beograda – rekao je Boda Ninković.

Spektakularni ulazak u šou Maldivi, više od igre, u petak veče na Happy televiziji pratiće se iz komandne sobe sa više od 80 kamera. Od ukupno 96 učesnika iz 16 gradova širom Srbije, u prvi serijal ulaze timovi četiri srpska grada, koji će biti izvučeni žrebom. Učesnike će pozdraviti i nadležni iz Ministarstva za sport i omladinu, poznati sportisti, analitičari koji će pričati koliko je ovakav program potreban Srbiji i mladima. Takođe, na svečanom otvaranju ce biti prisutni mnogi od ojih koji će puna četiri meseca navijati za svoje gradove i predstavnike

Gledaoce očekuje i vatreni ples, izvođenje himne pobednice Srećne zvezde Aleksandre Aleksić, kao i grandiozni vatromet, a već u ponoć gledaoci će biti u prilici da vide kako protiče prvi sat takmičara na Maldivima.

 

 

makonda-tracker