Ja volim Srbiju: Jelena Karleuša i Merima Njegomir zajedno do pobede

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

maja

06-07-2011 16:11h
Auu jk spala je da sa Merimom zaradjuje poslednju kintu. Grabi gde moze, isfurana "mama" A za ovaj program bruka ziva da dovedete ovu napumpanu silikonku. Lice njoj odvratno, kopija Divne, a salo skida redovno, da se ne prosiri kao mama. SRAMOTA SRBIJO cime i sa kime se DICITE.

Igor Bg

05-07-2011 21:35h
UŽAS!!! Nadam se da je ovo prva i poslednja emisija koja će joj dati prostora na Prvoj! Ovo zlo zvano krmeljuša vuče sa sobom sve na dno jer je satanista! Nadam se da će je Prva izbaciti iz svih termina..neka ide tamo gde je i obožavana na b92 i pinku. Na prvoj je je mesto ljudima koji zaista nešto znače u ovoj zemlji i koji su svoje ime i reputaciju stekli poštenim radom!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: