poslednja epizoda

FINALE PRVE SEZONE SERIJE „DUG MORU“: Da li je vraćen dug moru?

1

U poslednjoj epizodi prve sezone serije „Dug moru“, koja će se emitovati večeras od 21 čas na Superstar TV kanalu, saznajemo da Julija želi da ide u Ameriku da nastavi studije.

foto: promo
foto: promo

 

Renko u pomoć zove Anđu i tako stvara beskrajno razumevanje između dve žene koje do skora, kao suparnice, nisu mogle da se podnesu.

 

Periša je povratio Olgino poverenje i to mu je najvažnije. Prihvatio je i Rnja. Zato pristaje na Ćaletovu ponudu da on kupi četvrtinu njegovog duga prema Milutinu i tako postanu zajedno partneri u Fortici. Bota dovozi Renka, Anđu i bebu Laru na Rose. Oni će tu nastaviti svoj zajednički život. Pristaju ispred Perišine kuće u kojoj Olga, Rnjo, Mariška i Periša upravo spremaju roštilj. Anđa održi poučnu zdravicu za sve. I taman kad mislimo da su skoro svi na svojim mestima i da se život nastavlja od neke istinite tačke, iznenada se pojavljuje Đorđe.

 

foto: promo

Situacija je zanimljiva. Jer jedina osoba koja zna celu istinu je Olga dok Periša ne zna da je Đorđe bio u kratkoj emotivnoj vezi sa Svetlanom. Svi polako napuštaju prostor i za stolom ostaju da sede Periša i Đorđe, sami. U tišini… Do sledeće sezone, do sledećeg “Duga moru”.

 

foto: promo

Iako na samom kraju epizode Bota izvlači iz mora još dva leša, što čini ukupno šest ljudi, naša priča se ne završava time da li verujemo u legendu o 7 žrtava. Naše legende o moru i žrtvama, kao i o kamenu i ogrlici koji stvaraju ljubav kad su zajedno, a kad su razdvojeni stvaraju haos – čine samo da se više usmerimo na sebe i sopstvene živote, na sudbine naših junaka kojima upravljaju ipak oni sami, ma u kakva verovanja (ne)verovali.

 

Poslednja epizoda prve sezone serije „Dug moru“ premijerno se prikazuje u nedelju od 21 čas na Superstar TV kanalu koji mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT tv, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.

makonda-tracker