Nikola Đuričko, Boda Ninković i Tijana Dapčević vode Maldive?

0
Produkcija televizije Happy objavila je da će voditelji za sportsko-zabavnog programa Maldivi – više od igre biti popularni glumci i ličnosti sa javne scene

Neposredno pred početak sportsko-zabavnog programa Maldivi – više od igre, produkcija televizije Happy odlučna je da ovaj specijalni TV format u kojem učestvuje stotinak devojaka i mladića iz gradova širom Srbije vode dokazani glumci.

U medijima se pominjalo da će kao voditelji biti angažovani inspektor Blaža i Doktor Love, ali kako stvari stoje, u srećnoj televizji rešeni su da to budu ljudi drugih profila.

- Sa mnogima smo pregovarali oko posla voditelja u programu Maldivi – više od igre, neke smo odabrali, ali ne želimo da otkrivamo sve – kažu u televiziji Happy.

Ali, ako je verovati pričama iz kuloara, gledaoce će zabavljati Boda Ninković ili Nikola Đuričko.

Bilo je priče i da ovaj sportski specijal vodi jednim delom i Miloš Vuković Riki, pobednik rijalitija Parovi, ali se od toga brzo odustalo. U Happy televiziji odlučni su da se ulaganje u ovaj projekat isplati, pa ne žele da eskperimentišu sa onima koji nemaju voditeljskog iskustva. Sa glumcima, nema greške.

Za sada definitivno nije potvrđeno ko će voditi i suditi na terenu srpskih igara bez granica, ali je gotovo izvesno da će među njima biti i jedna dama – Tijana Dapčević.

 

makonda-tracker