SevdahBABY EXPRESS

0
U sredu, 29. juna u 20 časova ne propustite da pogledate mini akustični koncert koji će u okviru emisije MTV Express izvesti jedan od pionira novog beogradskog zvuka – SevdahBABY!

Iza pseudonima SevdahBABY stoji Milan Stanković, umetnik koji istražuje upotrebu elemenata balkanske muzičke tradicije u kontekstu savremene elektronske muzike, od broken beat i 2step eksperimenata, sve do čistih klubskih ritmova i elektro-pop songova.

 - Djixx i ja smo prilično bukvalno shvatili MTV Express jer smo pokupili samo jednu akustičnu gitaru i zasvirali i zapevali pred gomilom studenata na Platou ispred Filozofskog fakulteta. Bilo je tu par pogleda i cupkanja nožicama dok smo svirali Ljubi me brzo i ostale pesme, ali mislim da im ipak nije bilo jasno da li smeju da učestvuju u snimanju, ili ne. Svejedno, nama je bilo fenomenalno da se malo ubacimo u ulogu uličnih svirača, jer ako to umeš da izvedeš, kapiram da onda muzički možeš sve.

A kako je ovaj muzički projekat izgledao i kakve su bile reakcije studenata i prolaznika na Platou, pogledajte u sredu u 20 časova samo u MTV Express-u!

 

 

makonda-tracker