Serija Las Vegas ponovo na Pinku

0
Od ponedeljka, 27.juna svakog radnog dana u 23.30 televizija Pink emituje popularnu seriju Las Vegas

Tvorac filma Paklene ulice, Geri Skot Tompson, predstavlja izuzetnu seriju Las Vegas, TV dramu koja otkriva kako radi elitna ekipa za nadgledanje jednog od najpoznatijih kazina u gradu greha - Las Vegasu.

Činjenica je da posao nije lak, ali šta više poželeti nego da ti radno mesto bude puno para, luksuza i lepotica. Upoznajemo se i sa ličnim dramama onih koji u Vegas dolaze sa velikim nadama i snovima, nakon samo nekoliko sati napuštaju kockarnicu bez ničega - bukvalno. Ali takav je život i elitna ekipa za nadgledanje spremna je da se svemu suprodstavi u ime dobro obavljenog posla.

Vođa ekipe je Ed Dilejn, bivši agent CIA-e, a njegova desna ruka je Deni Mekoj, bivši marinac odrastao u Las Vegasu. Njihov zadatak je da paze kazino od varalica koje ili računaju na sreću, ili na složene šeme, i na igrače koji previše dobijaju na kocki. U ekipi su još i Meri Konel, Denijeva prijateljica još od malih nogu i organizator specijalnih događaja za specijalne klijente; Majk Kenon koji igra važnu ulogu u otkrivanju prevaranata zahvaljujući svojoj diplomi sa tehnološkog instituta u Masačusetsu; Nesa Kolt, šef krupijea; Delinda Dilejn, Edova ćerka, upravnik prvoklasnog restorana Mistik, kao i Samanta Markez - beskrupulozna biznis dama i bivši neulovljivi igrač koja se smatra najboljim šefom kockarske sale u Las Vegasu.

Serija je snimana u kazinu Mandelej Bej i emituje se u više od 70 država. Koristi se stil snimanja nama poznat iz serije Forenzičari s tim što u svakoj epizodi ima nekoliko paralelnih priča. Tokom pet sezona emitovanja serije kroz hotel i kockarnicu Montesito prošli su između ostalih i Alek Boldvin, Silvester Stalone, Eliot Guld, Paris Hilton, Denis Hoper, Džon Bon Žovi, Majkl Buble, Žan Klod van Dam, Pol Enka, Ašanti, Black Eyed Peas, Džejms Blant, Hju Hefner, Džul, Gledis Najt…

Glavne uloge tumače: Džejms Kan, Džoš Duamel, Niki Koks, Vanesa Marcil, Marša Tomason, Džejms Lisur...

 

makonda-tracker