otvoreno

ANJA MIT: Odavno sam odlučila da budem srećna

0

Jedna od najharizmatičnijih mladih glumica gošća je novog izdanja emisije 30 minuta

foto: Promo
foto: Promo

Od malih nogu glumica je znala šta će biti njen poziv. Budući da su joj roditelji muzičari, detinjstvo je provela gledajući mjuzikle u Pozorištu na Terazijama, a po završetku Akademije i sama je zaigrala u njima.

 

Ubrzo se našla i pred televizijskim kamerama, te je tako prvo snimila tinejdžersku seriju Priđi bliže, potom je usledio rad na televizijskom projektu Komšije i sapunice Istine i laži, koja joj je donela veliku popularnost.

 

Za sebe tvrdi da je hrabra, pozitivna, duhovita osoba, koja uživa u pesmi, plesu i kafani. Osim toga, priznaje i da je vrlo tvrdoglava, ali i surovo iskrena prema onima koje voli. Nedavno je sa glumcem Stefanom Buzurovićem imala premijeru predstave Raj na zemlji. Ova duo komedija je priča o susretu dva potpuno različita života , kako socijalnog tako i profesionalnog. Sve popularnija glumica za 30 MINUTA iskreno govori o tome kako se nosila sa životnim izazovima, uz konstataciju da je odavno odlucila da bude srećna.

 

Autor i voditelj emisije 30 minuta, koja će na programu EDU TV - Obrazovne televizije biti u petak 22. novembra od 20.30 je Dejan Jelača.

 

 

 

makonda-tracker