Menjam ženu ponovo na TV Pink

0
Od 27. juna svakog ponedeljka i utorka od 20 časova na TV Pink ponovo će se emitovati rijaliti šou Menjam ženu

Sam pomen naziva emisije Menjam ženu kod oženjenih muškaraca  pokreće burne reakcije – oni koji su upali u kolotečinu, koje je počeo da izluđuje zagoreo ručak, višečasovno navijanje viklera, gunđanje Zašto jos nisi popravio slavinu i kad ćeš da me izvedeš negde – svakako pomisle da bi bilo divno da pošalju svoju lepšu polovinu u neku drugu porodicu, a da oni, bar nedelju dana provedu sa, po mogućstvu mlađom, lepšom i zabavnijom ženom. One kojima su muževi preko glave bi verovatno rado otišle negde da se odmore, a zaljubljene grickaju nokte od ljubomore.

U emisiji Menjam ženu dve porodice zamene supruge na nedelju dana. Glavni zadatak novoformiranih porodica je da žive harmonično. Ili da probaju da žive harmonično i da obavljaju sve uobičajne poslove i obaveze.

Nakon nedelju dana bavljenja tuđim mužem, decom i kućom bićete u prilici da učinite nešto samo za sebe i svoju porodicu, ukoliko budete imali sreće. Tri koverte će biti pred Vama – prazna, sa 50 000 i sa 150 000 dinara. Vaša porodica će Vam se svakako obradovati i ako se vratite kući sa praznom kovertom, ali ćete se složiti da nikom ne bi smetala nagrada…

TAGOVI: TV Pink123
makonda-tracker