Voditelj takmičenja Maldivi – više od igre: Inspektor Blaža ili Dr Love?

1
Za voditelja specijalnog TV formata Maldivi – više od igre na TV Happy, pored Inspektora Blaže pretenduje i voditelj sa TDI radija Predrag Popović Pop poznatiji kao Dr Love

Mladići i devojke koji će se takmičiti za vrednu nagradu u specijalnom formatu TV Happy Maldivi – više od igre, moraće da istrpe i ocenu posebnog sudije, čije ime se još krije od javnosti i predstavlja iznenađenje za sve koji vole dobru zabavu. Za sada se pouzdano zna da je ozbiljan kandidat za voditelja takmičenja bio Inspektor Blaža, koji se preračunavao oko honorara i tezgi koje zarađuje mimo televizije, ali mu je pravi konkurent – Predrag Popović Pop, poznatiji kao doktor Love.

- Istina je da smo razgovarali sa Popovićem, ali epilog razgovora za sada je tajna. Uostalom, oni koji budu gledali Srećnu televiziju biće iznenađeni dozom smeha i humora koji, pored ostalog donose Maldivi. Za takav šou, naravno, potreban je i voditelj – sudija, spreman u svakom trenutku da reaguje nekim duhovitim komentarom– rekli su na televiziji Happy, čiji stručnjaci užurbano dovode do finala sve detalje oko novog formata Maldivi, više od igre.

Takmičenje Maldivi – više od igre podseća na nekadašnje Igre bez granica, s tim što će se u finalnom takmičenju sve dešavati sve vreme pod budnim okom kamera koje će pratiti takmičare u stopu, njihove razgovore, zaljubjivanje, svađe, druženje...

Zanimljivo je da će pobednička ekipa u sportsko zabavnom takmičenju Maldivi – više od igre osvojiti deset hiljada evra, ali ne za sebe, već za grad koji predstavlja i čije će ime nositi na dresu. Ovaj novac imaće obavezu da ulože u razvoj sporta svog grada, a pojedinac će na kraju dobiti vrednu nagradu koja je jos tajna, ali se meri desetinama hiljada evra.

- Dogovoreno je da od tog novca ulože u neko igralište, sprave za vežbanje u parku, bilo šta, što podstiče sport u gradu čije boje nose – kažu u TV Happy.

U finalnom takmičenju, poslednjih 40 dana, umeće će pokazati šestoro takmičara pobedničke ekipe, kao i 12 favorita publike koji se biraju sms glasovima tokom trajanja takmičenja. Pored njih, gledaoci će videti i šest poznatih ličnosti koje će pokazati šta umeju i kako se snalaze u posebnim okolnostima. Svi se oni takmiče za glavnu vrednu novčanu nagradu, čiji iznos prevazilazi sva očekivanja.

- U poslednjem delu zabavno sportskog programa oformiće se poseban oblik rijaliti forme, gde će svi takmičati biti pod budnim okom publike. Pratićemo ih, ne samo zbog njihove forme, spsoobnosti, izdržljivosti, već i manira koje neguju, kako se ponašaju, komuniciraju – objašnjavaju na TV Happy. Sudija takmičenja osenjivaće i nešto što je još uvek tajna, ali te ocene donosiće mnogo više poena od ostalih rezultata.

makonda-tracker