Kako je izgledala dodela MTV Movie Awards

0
Ne propustite da pogledate ekskluzivni TV snimak sa dodele Gorki list MTV Movie Awards 2011 u subotu 18. juna u 21 čas i reprizno u nedelju 19. juna u 17 i 20 časova

Prvu dodelu Gorki list MTV Movie Awards 2011 obeležio je film Dragana Bjelogrlića Montevideo, Bog te video koji je odneo pobedu u sve tri kategorije, za Najbolji film, Najbolju glumicu i Najboljeg glumca, ali i mnogobrojne zvezde iz sveta muzike, filma i mode iz celog regiona, koje su to veče prodefilovale crvenim tepihom. Voditeljka dodele Ida Prester oduševila je publiku svojim smelim i duhovitim komentarima, dok su se grupa Jinx, Aleksandra Kovač, KZŠ, Bei the Fish ft. Karolina Gočeva i DJ Marko Vuković pobrinuli za odličan muzički program.

Proslavljena slovenačka glumica Katarina Čas i glumci Gordan Kičić i Stefan Kapičić uručili su nagrade pobednicima u kategorijama Najbolji glumac i Najbolja glumca, dok je u ime brenda Gorki list, nagradu za Najbolji film dodelio Vojin Đorđević, direktor Grenkog lista licenciranje d.o.o.

Očekuje vas veče puno zvezda, humora, najboljih filmova i muzike samo na MTV kanalu.

makonda-tracker