Prvi kadrovi Maldivi, više od igre od sledeće nedelje

0
Scenografija za novi zabavni šou Maldivi - više od igre koji ćemo gledati uskoro na televiziji Happy privodi se kraju, pa su tako stigle i specijalne palme iz Italije a gledaoci će pratiti borbu između poznatih ličnosti, sportista i mladih ljudi željnih izazov

Takmičari u zabavno sportskom serijalu Maldivi – više od igre, koji počinje uskoro na televiziji Happy, definitivno će imati utisak da se bore u nekim egzotičnim krajevima.

Za posebne potrebe ovog neviđenog TV formata stigle su i specijalne palme, visoke nekoliko metara, koje su prema savetima stručnjaka zasađene tako da će trajati dugo.

Palme su uvežene iz Italije, vrede čitavo bogatstvo, ali produkcija srećne televizije daje sve od sebe da uslovi za takmičare budu fantastični.

- Vodi se računa o svakom detalju scenografije. Takmičari će uživati u čarima ezgotičnih ostrva, ali će morati da se pomuče, kako bi se dokazali u nekim veštinama. Zato smo birali sportiste, ali i inteligentne i snalažljive mlade ljude, pre svega interesantne i duhovite – kažu u telviziji Hepi.

Među učesnicima je mnogo mladih različitih afiniteta i sklonosti, čije će učešće u Maldivima defintivno izmamiti osmeh na lica. Sve je rađeno po ugledu na format Igre bez granica, jedan od najgledanijih programa na televiziji ikada.

- Biće mnogo noviteta u Maldivima. U nekom trenutku pojaviće se i neko od poznatih ličnosti, koje će se oprobati u takmičenju. Tada ćemo imati priliku da vidimo i koliko su neke naše zvezde spremne i sposobne u nekim neobičnim aktivnostima – navodi se u saopštenju.

Prvi kadrovi gotovo nestvarnog takmičenja najverovatnije će se pojaviti već sledeće nedelje na Srećnoj televizji, a razbiće sve televizijske tabue i otpočeti eru novog TV formata...

 

 

makonda-tracker