Veliki brat: Diktatura u kući

0
U kući Velikog Brata se svu stanari pridržavaju pravila diktature koja su postavili Nirmal, Lester i Nikola. Neki su manje, a neki više oduševljeni novonastalom situacijom u kući.

Nikola se pokazuje kao najbolji diktator, jer je dosad najviše zadataka dodelio svojim slugama.

Vrlo je odlučan u opomenama i trudi se da svakog trenutka skrene pažnju na pravila. Nirmal smatra da diktatori ne trebaju biti bahati i sve trebaju okrenuti na humor, a Lester se s time slaže.

Na otpadu su njihove sluge nezadovoljne i koriste svaku priliku da ih opletu, a najviše kritika imaju na račun Lestera.

Juče su se stvari dodatno pogoršale, a okidač je bio zadatak koji su slugama dodelile njihove gazde.

Naime, dobili su zadatak da zavijaju matice, koje su upraljane od ulja, a pre toga im moraju naći par. Svi ukućani su se prihvatili zadatka, dok je jedini protiv ovoga naravno bio Brendon.

On se jedini pobunio. Brendon sebe vidi kao kreativnu dušu i umetnika tako da on nikako ne može da se pronađe u zavijanju šrafova. Kada ga je VB pozvao u ispovedaonicu, kazao je da nema nikakvu inspiraciju da to radi, a VB ga je posavetovao da se potrudi i nađe inspiraciju u drugim ukućanima.

Iako ne presrećan , ipak je poslušao savet VB i nastavio sa zadatkom.

Međutim, njegovo ogorčenje na VB se nastavilo i dalje. Isprovociran ponašanjem diktatora koji su se isuviše užieli u ulogu on je glasno demonstrirao, govoreći kako to nema nikavog smisla i kako je jako ogorčen na sve njih.

Ali, iako je više nego besan on je ipak odlučio da nastavi sa zadatkom, ali kako kaže, biće u buduće prinuđen drugačije da reaguje.

makonda-tracker