otvoreno o svemu

KIKI LESENDRIĆ O TOME KAKO NASTAJE NAJBOLJA MUZIKA: Inspiracija za pesme je uvek — LJUBAV

0

U novoj emisiji 30 minuta, Zoran Kiki Lesendrić osvrnuo se na svoju karijeru i otvoreno pričao o tome kako od emosija pravi "piramidu".

foto: Promo
foto: Promo

Muzičar, kompozitor, producent, frontmen grupe Piloti, gotovo četiri decenije postoji na muzičkoj sceni. Njegov bend je bio i jeste jedan od najpoznatijih rok grupa u bivšoj Jugoslaviji, a generacije su odrastale uz njegovu muziku.

 

Sarađivao je s mnogim poznatim pevacima s ovih prostora i iz Grčke. Iza njega je vise stotina napisanih pesama, muzike za serije, filmove, pozorište.

 

Najavljuje novi album s 19 pesama. Za početak, izdao je duetsku pesmu s Alenom Islamovićem Jedino, a ističe da mu je ljubav glavna inspiracija kada pise i komponuje.

 

 

Inspiracija za pesme je uvek ljubav. Sve u životu je slučajno i odvija se po nekom redu koji ne možemo da kontrolišemo. Naš život, spajanja i razdvajanja su delovi nekog univerzuma. Zaljubiš se, odljubiš se, neko ti pobegne, ode, a ti onda od toga Pravin piramidu — rekao je Kiki za novo izdanje emisije 30 minuta, koja će se emitovati na Edu TV - Obrazovnoj televiziji u petak, 18. oktobra u 20.30.

 

Autor i voditelj emisije je Dejan Jelača.

 

 

makonda-tracker