Ja imam talenat: Četvrto polufinale

0
Nakon što je prethodnog vikenda izabrano prvih četvoro finalista - fenomenalni sedmogodišnji bubnjar Đurađ Đuričić, igrač Boris Lukman, neobični kvartet Nevski i plesni par oštećenog sluha Milica i Nenad, sledećeg vikenda biće održana još dva polufinala.

Pretposlednji polufinalni okršaj u kojem opet tražimo dvoje finalista, na rasporedu je u nedelju 19. juna u 21 čas, i ponovo nas očekuju uzbuđenje i neizvesnost.

Od mnoštva takmičara koji će prodefilovati velikom scenom, najbrojniji će u nedelju biti članovi šestočlane hip-hop grupe Grubb.

Sastav koji je već svojim kvalifikacionim nastupom prodrmao javnost, Evil smile, predstaviće nam se novom numerom, dok će grupa Fenix izvesti još jedan moderan plesni aranžman.

Evil smile


Fenix

Mnogo se očekuje i od pevača, Aleksandra Mrakića iz Bačke Palanke i trinaestogodišnje Katarine Bogićević iz Podgorice, ali i od operskog glasa Drage Džinić iz Niša.

Aleksandar Mrakić

Katarina Bogićević

Draga Džinić

Konačno, biće zanimljivo videti i šta je to pripremio Rade Zdravković koji će da zviždi i kakav će to biti nastup bez reči Željka Ostojića i Srđana Postina, pantomimičara iz Beograda.

Samo vaši glasovi važe i samo vi odlučujete o tome ko će u veliko finale!

makonda-tracker