otvoreno o svemu

MARIJANA MIĆIĆ ISKRENO O KARIJERI, POČECIMA I STUDIRANJU: Odlučila sam da se ne bavim time ko šta misli

0

U novoj emisiji 30 minuta Marijana Mićić iskreno govori o svojim počecima, studiranju glume kod profesora Ivana Bekjareva, ljubavi, novim televizijskim i glumačkim projektima i putovanjima.

foto: promo
foto: promo

Poznata voditeljka još kao veoma mlada osvojila je našu televzijsku scenu. Zahvaljujući šarmu i harizmi koju poseduje, dobijala je angažmane za neke od najpopularnijih emisija. Proslavile su je emisije poput “48 sati svadba“; “Veliki brat“; “Leteći start“; “Pinkove zvezdice“; “Hoces- Neces“.

 

- Odavno sam naučila da ne možes svima biti drag, lep, pametan. Takav se još nije rodio. Svako bira svoj put, a ja sam izabrala da moj bude čist i ispravan i da nema potrebe da to dokazujem. Kao što rekoh, odlučila sam da se ne bavim time ko šta misli - izjavila je glumica za novo izdanje emisije 30 MINUTA, koja će na programu EDU TV - Obrazovne televizije biti u petak, 11. oktobra u 20:30h.

 

foto: promo

Diplomirala je glumu sa desetkom, ali zato je na kraju godine u srednjoj školi išla na popravni iz čak dva predmeta - istorije i fizike.

 

Na pitanje o braku odgovara da je udata, samo nema papir da to i dokaže.

Autor i voditelj emisije je Dejan Jelača.

 

 

 

makonda-tracker