VB: Raspevani ukućani

Nemeš i Marijana pomirenje proslavili seksom, ukućani vežbaju pevanje zbog novog zadatka
1
1 / 15

Ukućani su se bacili svim snagama na vežbanje nedeljnog zadatka Balkan song contest 2, a nije ni čudo jer im je nagrada direktan ulazak u finale VB.

Neki ukućani nisu zadovoljni time ko im je dodeljen kao par, ali su ipak počeli uporno da vežbaju koreografiju kao i pevanje sa profesorom.

Brendon se malo ljutio, jer smatra da je pesma Born this way koju su dobili on i Soraja teška, jer on iako govori savršeno engleski, nikada nije pevao na tom jeziku.

Juče su ukućani imali drugi čas pevanja, na kome je bilo evidentno da je Bojana jedna od najgorih pevačica u kući. Duško ju je tešio i rekao kako  ne treba da brine.

A podela parova je izazvala i ljubomoru kod nekih. Naime, Marijana je rekla Nemešu da je ljubomorna jer on i Bojana provode puno vremena zajedno. Duško je savetovao Marijanu da ne guši Nemeša jer će je on odmah ostaviti i otići kod Soraje koja je avion.

Marijana se nije puno uzbudila zbog ovog komentara, samo je rekla da ako tako mora biti,ona tu ništa ne može.

Nemeš pokušava na sve načine da odobrovolji Marijanu, tako da koristi svaki trenutak da je obasipa poljupcima i nežnostima, a sinoć su ponovo vodili ljubav.

 

makonda-tracker