Nova TV novela Sestre na TV Pink

1
Od četvrtka 16. juna svakog radnog dana na TV Pink od 14 časova emitovaće se uzbudljiva priča puna zapleta koja prati Heronima i Renatu, čija je strasna i duboka ljubav osuđena na patnju zbog mržnje osvete i otrovne laži

Kada su se Heronimo i Renata prvi put sreli, on je znao da je našao ljubav svog života. Renata mu uzvraća ljubav, ne znajući da će njena majka Hosefina i sestra Roberta uništiti njenu sreću. Ispričale su Heronimu otrovnu laž da se Renata poigrala sa ljubavlju njegovog brata Rafaela, zbog čega je on izvršio samoubistvo, a  ustvari pravi krivac za Rafaelovu smrt bila je Roberta. Heronimo se tada zaklinje na bratovom grobu da će osvetiti njegovu smrt usprkos tome što voli Renatu. Ubedi je da se venčaju i odvodi je na svoj ranč gde je izlaže svakakvim patnjama da bi je kaznio za sav bol koji je nanela njegovom bratu.

Renata je uvek verovala da joj je Hosefina prava majka i Roberta njena sestra blizankinja po ocu. Ustvari Hosefina je bila ljubavnica njihovog oca Roberta, a Renata je njegova ćerka sa ženom Rehinom. Roberto je naprasno umro i kada je Hosefina saznala za bogatstvo koje Renata nasleđuje, otima devojčicu i proglašava je za bliznakinju svoje ćerke Roberte, s namerom da prisvoji nasledstvo kada napune 25 godina.

Rehina nikada nije prestala da traži svoju ćerku. Nije ni pomišljala da će se istorija ponoviti samo u obratnom smislu, jer ljubav se vratila u njen život kad se zaljubila u Gonzala, Hosefininog muža. Heronimo kasno saznaje da su ga Roberta i Hosefina prevarile, jer Renata je suviše ranjena od doživljenih poniženja i napušta ga. Od tada Heronimo će činiti i nemoguće da zadobije oproštaj od Renate, ali to neće biti lako, pošto već postoji drugi čovek koji želi Renatinu ljubav.

Uloge tumače Silvia Navaro, Huan Soler, Rosio Bankuels, Hulijeta Rozen, Džesika Koh, Hose Ron i drugi.

makonda-tracker