VB: Nedelja istine gotova, Brendon izašao, pa se vratio u kuću

0
Nedelja istine je gotova a Brendon izbačen iz kuće VB. Međutim, zahvaljujući testu istine, koji su stanari sinoć igrali , Brendon je u najkraćem mogućem roku vraćen, glasovima gledalaca.

Sinoć, po isteku 7 dana, stari stanari su napustili kuću VB. S obzirom na završetak nedelje istine, imali su pravo da vrate jednog ukućanina a to je bio Brendon.

Brendon je u intervju po izbacivanju rekao da je tužan što je izbačen i da mu je bilo lepo u kući, kao i da mu je to bilo divno iskustvo.

A koliko mu je bilo drago što je vraćen u kuću, moglo se videti kada je ponovo ušao, jer je od sreće skakao vikao drao se i na kraju i skočio u bazen.

Stanari su sinoć igrali test istine. Morali su tačno da odgovore na najmanje sedam pitanja, od njih deset, da bi prošli test, ali su ga pali što znači da se jedan od starih stanara vraća nazad u kuću. Među zanimljivijim pitanjima bilo je ono misle li da je udruženje Adria od srca izmišljena. Nemeš je rekao da je to laž, odnosno smatra da udruženje zaista postoji, što misle i ostali stanari, dok Brendon, Soraja, Horvat, Lester i Duško smatraju da je to istina. Nemeš je ovim odgovorom vratio 35.000 eura nagrade.

Jedno od pitanja bilo je i to da li misle li da je Nemeševa pesma prošle nedelje imala preko 700 hiljada klikova na YouTubeu, a danas ima preko milion.

- Što se igrate s tim? Što me j….e? Ako me ložite, idem. Naravno da je istina - rekao je ljutito Nemeš.

Nakon testa, dok su stanari čekali rezultate, Veliki brat je rekao Marijani da ode u kuću kod Nemeša. Kad su se sreli, bili su vrlo distancirani i hladno se pozdravili. Nije bilo ni zagrljaja ni poljupca, već su samo pričali o tome ko bi mogao izaći napolje iz kuće.

Nemešu je sinoć u ispovedaonici saopšeno da je njegova nagrada laž, ali da je istina podatak da mu je pesma na youtubu imala pregleda koliko mu je VB rekao. Ovo je Nemeš primio vrlo hladno I bio je jako zadovoljan jer mu je samo bilo bitno da je pesma slušana, a za nagradu ga baš briga.

makonda-tracker