VB: Opet žurka za stanare kuće

1
VB je opet organizovao žurku ukućanima. Ovoga puta se stanari otpada nisu radovali, zato što je VB najavio žurku bez alkohola i drugih ukućana, pa su oni odlučili da je bojkotuju.

Ovaj bojkot nije dugo trajao, pa su stanari već po puštanju muzike jedan za drugim krenulu da igraju.


A pošto je sinoć iz kuće u Košutnjaku išao direktan prenos, voditeljka Marijana Mićić je ušla u kuću i uzela Nemešovu lažnu nagradu, i u tu vazu stavila cveće.

Nemeš još ne zna da je u pitanju nameštaljka i da ga VB na ovaj način kažnjava za sva demoliranja koja je počinio u kući do sada.



Nemeš je zaista promenio svoje ponašanje otkako se odvojio od Marijane i pridružio starim ukućanima, odlučan u nameri da pokaže svoje pravo lice, koje nismo do sada videli.


Ukućani su za vreme žurke imali prilike da se gledaju putem ekrana, a Nemeš je posmatrao Marijanu sve vreme.



Odmah potom se na otpadu povela priča o Nemešu i Marijani, a ona je zaključila naglas kako ona njemu ne nedostaje jer je on previše zaljubljen u samog sebe.


Brendon se nadovezao na to i rekao kako Marijani fali Nemeš i kako je ona u njemu pronašla svoj tip muškarca, ali da ne veruje da su oni jedno za drugo.


S obzirom na nominacije, kao i na to da su i Marijana i Nemeš nominovani, pored Brendona i Nirmala, velike su šanse da neko od ljubavnika napusti kuću. A tada ćemo se uveriti u njihova prava osećanja.

makonda-tracker