Milan Stanković u emisiji kod Ivana Ivanovića

4
Nakon godinu dana medijske pauze pop pevač Milan Stanković prvi put će se pojaviti u jednoj emisiji kao muzički gost kod Ivana Ivanovića u petak veče na TV Prva

Miljenik tinejdžerki objavio je svoju novu numeru Perje koja je naišla na odličan odziv kod publike. Milan će prvi put ovu pesmu izvesti na televiziji u petak veče gostujući u emisiji Veče sa Ivanom Ivanovićem. Ovo će ujedno biti i njegovo prvo pojavljivanje nakon skoro godinu dana odsustva iz medija.

- Mislim da je pesma pravi način da se obratim publici posle ovoliko vremena. Za proteklih godinu dana se svašta izdešavalo, i zato mi je bitno da oni koji misle da sam nezahvalan shvate da nisam. Tačno je da sam bio zabranjivan, tačno je da je bilo sukoba i da mi je načinjena nepravda, ali posle ovoliko vremena više nije bitno da li si pao ili te je neko sapleo, već šta ćeš uraditi kada ustaneš. Ja sam odlučio da mirna srca nastavim sa svojom publikom tamo gde sam i stao, i poklonim im pesmu koju sam sam komponovao - otkrio je Milan u intervjuu za sajt Prva.rs.

Danilo Mašojević

makonda-tracker