Veliki Brat: Marijana raskrstila sa Nemešom

0
Razdvajanje Nemeša i Marijane dovelo je do toga da se njoj u glavi sve razbistri. Posle više od tri dana od kako je Marijana došla na Otpad, donela je odluku da više ne želi da stoji na putu Nemeševoj sreći.

Marijana smatra da je mnogo loših stvari uradila i da je to najbolje za oboje. Smatra da ima većih problema u životu i da nema smisla boriti se za njihovu vezu. Ona je izjavila i to, da ne želi nikada više da ga vidi, niti čuje za njega. Misli da treba da prođe neko vreme da svako sredi svoje živote.

Sve ovo je Marijana zaključila nakon što je videla Nemeša kako se zbližio sa Milom i Tamarom. One su spavale sa njim preksinoć, a juče su mu sređivale dlake na grudima i sređivale su mu frizuru.

Marijana, koja nije želela ovo da gleda je bila vidno razočarana i donela je odluku da ne želi Nemeša više nikada da vidi.

Marijana je ovoga puta bila veoma sigurna u ono što je govorila. Nemeš sa druge strane ni ne sluti da je ostao sam. Posvetio se nedeljnom zadatku i razgovara sa bivšim ukućanima.

On je čvrsto odlučio da promeni svoje ponašanje i da pokaže svoje pravo lice. Na njega pozitivno utiče i lažna nagrada u kojoj on jako uživa.VB mu je preneo da njegova pesma svakim danom ima sve više pregleda na internetu, što i jeste istina.

Juče su bile i tajne nominacije. Nominovani za izbacivanje ove nedelje su Nemeš, Marijana, Nirmal i Brendon.

Najpotrešeniji zbog nominovanja je Brendon koji se žali kako ukućani nisu njega ukapirali, pomešali su njegov performance sa njim privatno.

Sa druge strane, ostali ukućani su očekivali da će biti nominovani te se nisu ni najmanje iznenadili ovim nominacijama.

makonda-tracker