VB: Buđenje iz sna

1
Dan nakon lude devojačke večeri, kada su se ukućanke napile i demolirale kuću, Marijana, koja je prednjačila u alkoholu, ima grižu savesti

Naime, iako su se sve ukućanke napile, u tome su prednjačile ipak Marijana i Soraja, koja je Dušku rekla da se to veče prvi put u životu napila.

Marijana je u naletu besa pod dejstvom alkohola rušila sve po kući, i opet zatražila od VB da je pusti iz kuće na zlatna vrata. Ona je na devojačkoj večeri u naletu besa iskoristila priliku da izvređa Bojanu, da prizna da se sama sebi gadi i da joj je život upropašten. Nemeša je gurala od sebe, a  stigla je i da se poljubi sa Brendonom.

Međutim, dan posle, kako to obično biva, sledila je griža savesti. Ona je prvo rešila da obavesti VB da ipak ne želi da izađe iz kuće i da će izaći napolje samo kada je publika bude izbacila. Njoj teško pada pomisao na izlazak iz kuće, jer je više puta priznala da se plaši šta je čeka napolju.

Kasnije, u sasvim nonšalatnom maniru, rekla je Nemešu kroz osmeh za svoj poljubac sa Brendonom. On ju je posmatrao i pitao da li je to zaista smešno? Na šta ona opet u istom maniru kaže da jeste.

Ljutiti Nemeš je konstatovao da ona ima potrebe sa strane što Marijana negira. Na njegovu reakciju mu ona preti da je gotovo ako se on bude tako ponašao i da ako hoće, može da joj uzvrati istom merom na momačkoj večeri.

Momačko veče je proteklo, za razliku od predhodnog, u sasvim lepoj atmosferi.

Antonija je dobila ulogu striptizete. VB je dopustio posle nekog vremena da se ukućanke uključe na žurku i proslave prinčevo momačko veče.

Nemeš smatra sebe odgovornim zbog demoliranja kuće, jer misli da je on ukućanima dao loš primer kako da se ponašaju jer je on taj koji je svoj bes uvek artikulisao na ovaj način.

Njih dvoje su pod stresom zbog nominacija, jer je Marijana sigurna da će  leteti napolje, pa dvoje ljubavnika brinu šta će biti posle toga.

 

makonda-tracker