Šareno: Adrenalinske priče Dalibora Andonova Grua i Andreja Kulundžića

0
U subotu 28. maja od 15 časova na TV Avala u emisiji Šareno gostuju Dalibor Andonov Gru i Andrej Kulundžič koji će govoriti o adrenalinu, temi ovonedeljne emisije

Gledaoci će biti u prilici da saznaju da li žene i muškarci podjednako uživaju u ekstremnim sportovima, koji sportovi su najpopularniji i da li je potreba za rizikom nasledni faktor. U rubrici Do srca preko stomaka videćete kako se priprema tartar biftek, predjelo od sirovog mesa koje definitivno podiže adrenalin. Pored toga, stručnjaci će  objasniti šta je adrenalin, šta ga izaziva i za koga se može reći da je adrenalinski zavisnik. Videćete i kako ljudi širom sveta uživaju u potrazi za uzbuđenjima: od planinarenja, preko trke sa bikovima i plivanja sa ajkulama pa sve do raftinga i parasurfinga.

Sagovornici ove sedmice ipak potvrđuju da su muškarci naklonjeniji eksperimentisanju sa sigurnim rizicima. Da li mogu zamisliti život bez uzbuđenja i kada im je adrenalin bio na najvišem nivou pričaće reper Dalibor Andonov Gru i reli-vozač Andrej Kulundžić.

makonda-tracker