Veliki brat: Koliko košta licemerje

0
Sinoć je kuću VB, posle samo sedam dana od ponovnog ulaska, napustila Ema. Doduše, ovoga puta su nas ukućani poštedeli drame i krokodilskih suza.

Ukućani su izgleda jako loši u matematici jer su za ponovni ulazak Eme u kuću platili čitavih 35.000 eura, a ponašali su se kao da ih je baš briga za nju. Razlozi su opet bili nejasni, tačnije niko se nije izjasnio da ima nešto protiv nje, ali eto, što je u poslednje vreme najčešći argument pri nominovanju.

Bar su nam pokazali koliko košta pranje obraza i glumljenje finoće na nedeljnom nivou. Jedino je Ema profitirala u ovoj situaciji, jer se retko ko može pohvaliti sumom od 35.000 eura za druženje na sedam dana. Ovim su ukućani dokazali i koliko su licemerni, pa su shvativši koliko je situacija apsurdna, poštedeli gledaoce srceparajućih scena po izlasku Eme iz kuće.

Ema nije bila previše iznenađena što su je izbacili, jer je, kako sama i kaže, to negde i očekivala.

Odmah po izbacivanju Eme, VB je dao stanarima novi zadatak. Inspirisan skorašnjim britanskim venčanjem decenije, dao im je to kao temu za nedeljni zadatak.

Kao mladence, izabrao je Soraju i Nirmala, ali ne zbog očigledne ljubavi koja među njima vlada, nego kao nagradu jer su se pokazali kao najizdržljiviji na poslednjem zadatku pod kutijama.

Njih dvoje nisu baš bili oduševljeni ovom idejom, ali su poslušali VB. Njihov prvi u nizu od zadataka je bio da izaberu kumove kao i da Soraja izabere ko će glumiti njenu sestru, a Nirmal brata.

Venčanje će biti u četvrtak. Hteli ili ne, Soraja i Nirmal moraće bar u ovonedeljnom zadatku da pronađu način da se zavole.

makonda-tracker