Veliki brat: Posle 40 sati ispod kutije, novu kapitensku traku osvojila Soraja

0
Sada se bar zna ko je nanepoverljiviji ukućanin, posle raznih primamljivih ponuda Velikog brata kojima je mamio ukućane da napuste igru, Soraja pokazala je pokazala sve samo ne da je naivna

Najuporniji u takmičenju za osvajanje imuniteta su bili Soraja, Nirmal, Horvat i Marijana. Marijana je falila Nemešu te ju je stalno provocirao i mamio van kutije, na šta je ona rekla da joj prija da bude malo sama. Veliki brat je smislio mali trik i pozvao najbržeg ukućanina do ispovedaonice, rekavši da taj ukućanin osvaja imunitet na pune dve nedelje.

Prevrtljiva Šibečanka je prva izjurila i stigla do cilja, međutim VB joj je rekao da se šalio. Ovo je malo i cudno, s obzirom na to da je upravo ona dva puta izrazila želju da napusti kuću pa se predomišljala. Horvata je prevarila verovatno valuta.

Veliku brat je ponudio ukućanima 10.000 gvajanskih dolara ko izađe iz kutije. Horvat je naseo, verovatno nasevši na spomen dolara, te nije obratio pažnju o kom dolaru je reč. Poslednji u trci su bili Nirmal i Soraja. Samo Nirmal zna koliko se mučio za imunitet, s obzirom na to da bi mu to donelo olakšanje bar ove nedelje, jer je popularan kada su nominacije u pitanju.

Ali, njegov inat je ipak jači od upornosti pa je odustao od igre kada je
Soraji VB dopustio da ode u toalet. On se usprotivio i apelovao na dvostruke standard, ali njegovi retorički momenti su ostali neopaženi, te je ipak pobedu odnela Soraja. Soraji imunitet nije ni upola potreban kao Nirmalu, koji je nesumnjivo jedan od manje popularanih ukućana.

makonda-tracker