Veliki brat: Posle žurke, svi u kutije

0
Ukućani već dan nakon lude žurke, dobili novi zadatak za osvajanje imuniteta.

Veliki Brat je u kući rasporedio dvanaest velikih kutija, po jedna za svakog ukućanina.

Na svakoj se nalazi slika stanara koji je u kutiji. Svakih petnaest minuta Veliki Brat će proveravati kako su.Oni će to potvrđivati mašući maramama provučenim kroz otvore na kutiji. Ko se ne odazove na poziv Velikog Brata će biti diskvalificiran.

VB će u određenim vremenskim intervalima ukućanima davati kratku pauzu da je iskoriste kako žele. Smiju se kretati kroz cijelu kuću i komunicirati.

U svakoj kutiji se nalazi paket za preživljavanje koji pripada stanaru  koji je unutra. Ko najduže ostane u kutiji je pobednik. Zadatak je vremenski neograničen. Pobednik je novi kapetan u kući i dobija sve privilegije.

Prviih nekoliko sati po dobijanju zadatka, ukućani su bili odlučni da se izbore za  ovu privilegiju. Neočekivano, među prvima koji su se predali bila je Bojana. Čim je ona odustala za njom je pošla i Antonija, pa zatim Duško i Brendon. Ostali stanari grčevito se bore za ostanak u kutijama i imunitet.

 A glavna tema u kutijama je seks. Ema, Soraja, Antonija, Horvat, Lester i Nikola su najglasniji i prave atmosferu pričajući o seksu sve vreme. Soraja se bunila i zatražila da prestanu sa tim pričama jer njoj to smeta. Antonija se ne slaže i uzvraća Soraji da se ne pravi toliko fina.

Nemeš je bio diskvalifikovan iz igre jer je podignuo kutiju više nego što je dozvoljeno, te se on poigrao malo sa ukućanima. Naime, uzeo je flašu i imitirajući glas VB pozvao sve ukućane koji se nalaze ispod kutije da dođu u ispovedaonicu. Na ovu njegovu foru naseli su Nikola i Lester, koji su se odazvali i ime prekinuli igru.

Ljutili su se malo na njega, ali su mu priznali da je bio jako domišljat i da ih je zasluežno nasamario.

makonda-tracker