Veliki brat: Kako su najbolje drugarice postale najljuće protivnice

2
Juče u kući VB su bile javne nominacije. Sve šta ukućani misle I osećaju morali su javno da kažu jedni pred drugima. Nominovani za izbacivanje ove nedelje su Duško, Radašin I Nirmal. Oni su sakupili po 8 poena. Za njima slede po broju dobijenih glasova Duško

Nema kraja iznenađenjima u kući VB. Iako se niko nije nadao, ukućani su morali da javno nominuju jedni druge. Ovo je prouzrokovalo dublji raskol između većine ukućana kao i podelu na klanove.

Najveće iznenađenje je ipak bilo Bojanino nominovanje Marijane kojoj je doskorašnja najbolja drugarica dala 2 poena, kao i Horvatovo nominovanje Nirmala, koji mu je dao duple glasove.

Nominovani za ovu nedelju nisu bili puno iznenađeni, naročito Nirmal koji više nije dobar sa nekadašnjim cimerima sa otpada. Nazvao ih je jajarama I kako su ovim pokazali koliki su makijavelisti čim su ga nominovali i naveli za to glupe razloge. Nekadašnji najbolji drugari sa otpada su sada najveća pretnja jedno drugom.

Bojana je neposredno posle glasanja opet iskoristila priliku da Marijanu pospe pepelom te joj je pred Nemešom po drugi put objasnila zašto je se odrekla i zašto neće više da podržava njihovu ljubav kao ni da se druži sa preljubnicom Marijanom.

Moralna Bojana je ponovila kako ona ne poržava Marijaninu preljubi I da je to apsolutno nešto čemu bi se ona protivila da je napolju.

Naglasila  je da je Marijana flertovala sa Vladimirom, kao i da nema u nju poverenja i da bi Nemeša Marijana kad tad izneverila. Marijana je zbunjeno gledala Marijanu, pokušavajući opet da objasni da se ona šalila i da je jedino Bojana shvatila ozbiljno tu zezanciju između nje i Vladimira.

Naravno, Nemeš je stao na Marijaninu stranu objašnjavajući kako ima apsolutno poverenje u Marijanu. Bojana je ipak odlučna u svojoj nameri da prekine apsolutno komunikaciju sa Marijanom, jer se oseća kao da je ona pravi budalom. Ona je VB u ispovedaonici rekla daje jako povređena.

Izgleda da dve bivše najbolje drugarice imaju problem kome će se teško naći rešenje, jer su obe jako razočarane jedna u drugu.

 

makonda-tracker