Veliki brat: Puklo kumstvo Marijane i Bojane

1
Pukla tikva. Posle šezdeset dana u kući VB, Bojana pala pod uticaj Vladimira i odrekla se Marijane. Posle dugog razgovora, nerazdvojne drugarice su raskrstile i odlučile da se udalje jedna od druge.

Novi ukućani, novi odnosi. Od kad je u kuću stigao Vladimir, bilo je jasno da između njega i Bojane postoji neka veza i vrlo jak uticaj Vladimira na nju. A koliko je Vladimir moćan nad Bojanom, videli smo juče, jer je uspeo da rasturi prijateljstvo koje se gradilo od samog starta između Marijane i Bojane.

 

Naime juče u kući VB se vodio  razgovor između Bojane i Marijane. Bojana je želela da iskoristi momenat dok su njih dve bile nasamo da saopšti Marijani šta joj stoji na duši. Rekla joj  je da ona ne želi više da bude deo priče nje i Nemeša, jer ona ne veruje Marijani. Bojana smatra da Marijana ne zna šta hoće i da joj deluje da ona sve ovo shvata neozbiljno. Ne veruje u iskrenost njenoh osećanja prema Nemešu, a samim tim smatra da ona ne može dalje da podržava tu vezu.

 - Da smo napolju, nikada ne bih podržavala ovakvu vezu, ali pošto smo u kući VB  i situacija je specifična, ja sam vas ipak podržala - rekla je Marijana.

Marijana je u prvom trenutku bila iznenađena i tražila od Bojane da joj objasni o čemu tačno priča kao i da ne kapira odakle je sad to spopalo. Bojana joj je objasnila da uzrok celoj priči u stvari leži u Vladimiru i kako joj je Vladimir objasnio da je Marijana koketna i da je sa njim flertovala na žurci koja se desila dok je Nemeš bio odvojen od nje na prošlonedeljnom zadatku. Na toj žurci, Marijana je bila pijana i tražila je da se Vladimir skine što je on i učinio. Posle toga, ona ga je pozvala da legne pored nje i spava tu.

- Ne želim više da budem deo ovo priče, shvati... ne želim, neću da budem magarac - rekla je Bojana Marijani dok ju je ova ćutke gledala.

Jasno je da je Bojana podlegla uticaju Vladimira i nije želela da poveruje Marijani da se ona samo zezala kada je to govorila.

Marijana je završila u suzama, razočarana što je se Bojana odriče i što joj ne veruje. Pozvala je Nemeša i objasnila mu o čemu je reč. Nije krila svoje razočarenje u Bojanu kao i da ne veruje da je Bojana toliko potpala pod uticaj Vladimira.

Kako vreme odmiče neka prijateljstva se rasturaju a neka sklapaju. S obzirom da se u početku Bojani dopadao Nemeš, ostaje i dalje crv sumnje da li je Bojana bila iskrena šta je razlog udaljavanja od Marijane i Nemeša.

makonda-tracker