Talija by luna lu

KAKO TRAJATI DUŽE OD JEDNOG LETA: Ljudmila Stratimirović o razvoju i uspehu Kulturnog centra Grad

0

U ovoj epizodi Talije bili smo gosti kutka Ljudmile Stratimirović, gde domaći dizajneri imaju priliku da izlože svoje kreacije.

foto: talija
foto: talija

Ljudmila, koja se nalazi na čelu Kulturnog centra Grad, koji ove godine slavi 10 godina postojanja, govorila je o izazovima i poteškoćama sa kojima se srela na ovom decenijskom putu.

 

Ljudmila Stratimirović ugostila nas je u svom prostoru gde domaći dizajneri mogu da izlože i promovišu svoje modne kreacije, a od skoro se tu nalazi i mala linija njenih radova. Ljudmila je pričala o poziciji mladih dizajnera u današnje vreme kada je konkurencija od strane korporacija ogromna, kao i to da li im je obezbeđena dovoljna pomoć i podrška.

 

Takođe, Ljudmila se nalazi na čelu Kulturnog centra Grad, koji ove godine slavi 10 godina svog postojanja. Pričali smo o razlikama publike pri osnivanju Kulturnog centra i danas, kao i o generacijskom jazu koji je prisutan. Ljudmila veruje da se uspeh krije u otkrivanju i prihvatanju različitosti koje vremenom dolaze, i kaže da u Kulturnom centru Grad ima mesta za sve i svakoga.

 

Pogledajte novu epizodu Talije.

 

 

PRATITE TALIJU NA FACEBOOK-U


 

 

makonda-tracker