Prve regionalne MTV Movie Awards

0
Ove godine po prvi put biće dodeljene Regionalne MTV Movie Awards 6. juna u Beogradu, a za pobednike u kategorijama Najbolji film, Najbolji glumac i Najbolja glumica glasaće se putem lokalnih MTV sajtova

Najluđa dodela filmskih nagrada na svetu - MTV Movie Awards dolazi u naše krajeve. Liste nominovanih kao i više detalja o glasanju i nagradama, koje će obeležiti filmsko leto u regionu, biće objavljeni na konferenciji za novinare koja će se održati sledeće nedelje u Beogradu.

MTV Movie Awards već 20 godina važe za najotkačeniju i najuzbudljiviju dodelu filmskih nagrada na svetu. Sa 12 kategorija, među kojima su i nagrade za Najboljeg zlikovca, Najbolji poljubac, Najbolji WTF momenat, ova šokantna ceremonija se dešava svake godine u junu mesecu u Los Anđelesu i predstavlja jedan od najglamuroznijih događaja u filmskoj industriji.

Inače, MTV je danas objavio kako će vodeći glumac komičar i stalni član Saturday Night Live emisije Džejson Sudeikis biti domaćin 2011 MTV Movie Awards uživo u nedelju 5. juna, iz Gibson Amfiteatra u kalifornijskom Universal Cityju.

TAGOVI: MTV nagrade
makonda-tracker