Parovi: Ko osvaja 240.000 evra?

1
U subotu 23. aprila u 21 sat, nakon četiri meseca izolacije, održaće se veliko finale rijalitija Parovi na Happy televiziji

U trci za glavnu premiju koja trenutno iznosi 240.000 evra su četiri VIP para: Slađa Delibašić i Igor Matić, Danijel Đurić i Kristina Spremo, Peđa D Boj i Karolina Jovanović i Zorica Dukić i Miloš Vuković. Svi imaju podjednake šanse da osvoje glavnu nagradu i ponesu titulu džet set para u Srbiji!

Prema nekim procenama u vrhu potencijalnih dobitnika su Slađa i Igor i Danijel i Kristina. Oba para osvojila su publiku time što su odgovarali na sve zadatke, ništa im nije bilo teško, kreativni su, a pokazali su i da umeju da uživaju kao pravi džet set, kako u Srbiji, tako i u svetu. Nagrada je, koliko juče bila 250.000 evra, ali je smanjena jer su šaputali Zorica i Miloš, za čitavih deset hiljada.

- To nije tačno, nismo šaputali, Miloš me budio. Ne spavam sa bubicom – brecnula se Zorica.

- Ukoliko se ispostavi da je produkcija pogrešila, biće korigovana odluka – bio je rešen batler.

I ostali su negodovali zbog konstatnog smanjenja nagrade.

- Zbog banalnih stvari smanjuju nagradu, nije u redu. Što ne skinu od honorara onima koji pogreše. Ranije su skidali tako, to je bilo sitno. Sad sve po deset hiljada evra – rekla je Slađa Delibašić.

Najglamurozniji rijaliti šou, ostaće upamćen po luksuznim žurkama, litrima skupocenih šampanjca koji su se točili, volu na ražnju, mnogobrojnim ljubavnim razmiricama i seksu, od kojeg nisu prezali bez obzira što su kamere na svakom ćošku snimale. Takođe, u prvoj sezoni rijaliti šou Parovi ostaće upamćen po tome što su gosti u vili Laneta Gutovića i Vanje Kostić bili spremni na sve za osvajanje velike nagrade, ogovarali su, voleli se, varali, lagali... I uvek su bili spremni za slikanje i snimanje, utirući put ka zvezdanom nebu.

Sad je već sasvim izvesno da su mnogi u rijalitiju osvežili svoje karijere, zaradili novac, većina je postala popularna, moraće da se nose sa medijima i javnošću.

makonda-tracker