Parovi: Peđa D Boj proslavio 62. rođendan

0
Peđa D Boj proslavio je 62. rođendan u rijalitiju Parovi, koji gotovo četiri meseca emituje na Happy televiziji, a specijalni gost je bila njegova mama Mila

Na žurki je bilo veselo, muzika, specijaliteti, ekskluzivna vina, sve kako priliči džet setu, kojem pripadaju srećni parovi.

- Mom sinu je rođendaaaannn! Mom dragom Peđi je rođendann -– pevala je devedeset dve godine stara Mila, Peđina majka.

- Peđa! Imaš majku – bila je zbunjena Zorica Dukić, koja je u stvari bila iznenađena 62. rođendanom i devedesetogodišnjom majkom. Peđa je bio u svom fazonu, pun energije, kao inače, veselio se sa mladima u vili.

- I dalje sam najstariji, ali nemam godine. Mogu da živim još jedan život. Mnogi nikad neće doživeti ono što sam ja video u životu  – govorio je Peđa.

Za rođendan, Peđi se posrećilo i oko Kristine. Ona ga je grlila, ljubila, čestitala mu rođendan, a stari lisac je iskoristio priliku da se uvuče Kiki u krevet. Nažalost, morao je da se zadovolji samo rođendanskim poljupcem i lakim petingom. Na kraju, jedna plavuša je podlegla čarima muzičara, a on je uz taktove svoje pesme Guze dovukao u bazen, gde su đuskali, pipkali se, veselili uz čaše vina.

 

makonda-tracker