Supruga Ivana Gavrilovića otkrila da je svog dragog zatekla u prevari

1
Marina Gavrilović supruga pevača Ivana Gavrilovića je pred gledaocima televizije Happy, u rijalitiju Parovi priznala je prevare, laži, ljubavne tragedije iz njihovog privatnog života

Ona je otvoreno ispričala kako je svog supruga Ivana zatekla sa drugom, otišla od njega i nisu bili u kontaktu godinu dana, posle čega su opet zajedno.

Iz odnosa Marine i Ivana moglo je da se zaključi da su njih dvoje u nekim trzavicama, on je često psuje, ona govori da nemaju ništa zajedničko osim dece. Mada se Ivan trudi da javnost vidi da on voli svoju suprugu, koristi svaki momenat da je pred kamerama poljubi, zagrli, peva joj serenadu. Njegova draga je sve šokirala iskrenom ispovešću.

- Rekao je da ide kod svojih, a ja sam osetila da se nešto dešava. Znala sam gde i otišla sam tamo. Imala sam šta da vidim. Upala sam, oboje su bili goli. On je ustao, zagrlio je devojku i pitao me:Otkud ti -  pričala je Marina u rijalitiju Parovi.

Svi koji su u vili slušali ovu priču, zanemeli su.

- Bila sam šokirana, ali sam, čini mi se, tao nešto očekivala. Njega sam pogledala, gurnula ga, a zatim sam prišla njoj, povukla je za kosu i izgurala niz stepenice – pričala je Marina.

- Golu – pitala je Slađa Delibašić.

- Da, golu. Isterala sam je potpuno golu na ulici.

- A, Ivan?

- Onda sam se vratila do njega. Udarala sam ga iz sve snage. Udarala sam ga čime sam stigla. Otišla sam i godinu dana nisam želela da čujem za njega.

- Ipak ste se pomirili – rekla je Slađa.

- Jesmo, deca... On je stalno zvao, dolazio... Ne znam to da obajsnim. Deca... Mnogo me je povredio, jer ja to njemu nikad nisam uradila.

Inače, Gavrilović je još na ulasku u rijaliti pričao kako je sumnjao da ga Marina vara, proveravao je nekoliko puta, jer su mu drugovi punili glavu.

-Kažem joj da sam pošao na tezgu, a ostanem i čučim u žbunju, posmatarm šta se dešava. Pozovem je, da vidim šta radi, ona kaže da pere sudove. Nije mi đavo dao mira, popnem se u stan, kad ona stvarno pere sudove. Posle nekoliko neuspešnih hvatanja odustao sam, shvatio sam da grešim. Ono što je ona meni pružila, dvoje dece, to nema cenu. Pogrešio sam.

Marina, na njegovu žalost, nije pogrešila, a sad i cela Srbija zna šta je bio razlog njihovog privremenog razilaska.

makonda-tracker