PONOSNA NA SEBE

BROJNE POZNATE LIČNOSTI NA SJAJNOJ ŽURCI: Aleksandra Simić proslavila četvrti rođendan svoje emisije (FOTO)

0

Za voditeljku su svi njeni gosti imali samo reči hvale

foto: promo
foto: promo

Nakon više od sto dvadeset gostiju, razlicitih životnih priča i pobeda autorka emisije “Iskreno sa Aleksandrom Simić” kaže da sada oseća još veći entuzijazam, elan i inspiraciju jer je i sama napredovala kroz ovaj koncept.

 

- Emisiju sam i napravila da bih i sebi i gledaocima ovakvim pričama pružila podršku i odgovore. U poslednje vreme i u svom ponašanju i poimanju ljudi i sveta vidim promenu i neku vrstu sazrevanja zbog čega mi je lakše da mnogo toga drugačije i bolje vidim - kaže Aleksandra Simić koja je pre nekoliko dana uz drage prijatelje i goste emisije proslavila ulazak u četvrtu godinu rada.

 

Proslavi su prisustvovali glumci Dragan Vujić Vujke, Zlata Numanagić, Danica Ristovski, Milica Milša, Milena Pavlović, zatim Žarko Jokanović, Bilja Krstić, karatistkinja Tanja Petrović, prof dr Jovan Marić, Maja Raković, vlasnica Naxi radija i brojne kolege.

 

foto: promo

 

Oni koji su se obratili okupljenima slažu se u stavu da će emisija “Iskreno sa Aleksandrom Simić” još dugo trajati i da je autorka redak primer dobro pripremljenog i posvećenog novinara sa iskrenim i dobronamernim pristupom kakvih je danas, nažalost, na medijskom nebu mali broj.

 

U petak 15 marta od 21h na TV Naša gledaoci će moći da pogledaju specijalnu emisiju snimljenu povodom rođendana emisije.

 

1 / 16 Foto: promo

 

 

makonda-tracker