MTV premijera: Novi spotovi grupa Vatra i Elvis Jackson

0
Dupla MTV Premijera donosi nam u ponedeljak 11. aprila u 20 sati spotove grupe Vatra u kojoj se kao gost pojavljuje Damir Urban i novi video slovenačkih ska-pankera Elvis Jackson

Spot Tremolo je režirao dugogodišnji saradnik grupe Vatra Filip Filković Philatz (Eskim, Svjetla i sirene, Dva akrobata...), a zanimljivi kadrovi snimani su u prostoru fabrike Katran koji je savršeno dočarao elemente post-futurističkog underground kluba. U spotu se, osim izvođača, pojavljuju i fanovi sa Vatrine Facebook stranice.

- U bizarnom i drugačijem spotu pratimo devojku koja se iznenada pojavljuje na žurki gde svira grupa Vatra na svojim osvijetljenim, futurističnim instrumentima, praćeni Damirom Urbanom. Spot se razvija kroz tu svetleću, underground zabavu, a zapravo govori o ljubavi između dve ženske osobe. Prikazivanje benda u spotu je drugačije od dosadašnjeg, te stvara jedan novi look za grupu Vatra i svojevrstan je pomak od ostalih performance spotova - rekao je Filković.

Poslušajte pesmu Tremolo:

Grupa Elvis Jackson je jako aktivna u poslednje vreme. Nakon upravo završenog međunarodnog dela turneje odlučili su da naprave spot za pesmu Wake Me Up koji će ih pokazati u najboljem svetlu – uživo na pozornici. U video nisu uključeni samo snimci sa velikih nastupa, već i sa klupskih svirki, ponajviše sa dva rasprodata koncerta u Mostovna klubu u Novoj Gorici.

Crno-beli video napravljen je u saradnji sa Tinom Isternič i njenom ekipom. Ideja je bila dosta jednostavna – pokazati bend u njihovoj najdražoj ulozi, ispred publike, deleći adrenalin s njima. Pritom nisu bili potrebni nikakvi specijalni efekti, samo iskrena energija koja je sastavni deo koncerata Elvisa Jacksona.

Poslušajte pesmu Wake Me Up:

 

makonda-tracker